Хотів потрапити саме до України: До Коломиї на два роки приїхав волотер з Америки


У кінці жовтня до Коломиї на дворічний термін перебування приїхав волонтер “Корпусу миру” Вінсент Танг. Працюватиме американець на базі платформи “Space Up”.

Вінні – 25 років, народився у Нью-Йорку, але його сім’я походить з Гонконгу. Закінчив Нью-Йоркський університет, там здобув ступінь бакалавра з фінансів, пише Дзеркало Коломиї.

“Моє хобі – це серфінг, дайвінг, лижний спорт і подорожі. Відвідав 55 країн. Я спеціалізуюся по фінансах, а особливо в альтернативних інвестиціях та як правильно вести бізнес. Спочатку допомагав стартапам у компанії в Нью-Йорку, потім працював у шведській фірмі. Працював у різних компаніях з планування бізнесу та інвестицій”, – розповідає волонтер.

Згодом Вінні працював у компанії “Nielsen”, а саме у чотирьох різних локаціях: Вілтон, Чикаго, Нью-Йорк та Амстердам. Тут у хлопця був великий обсяг роботи – від грошових потоків до глобальних операцій фінансування. Після цього вирішив стати волонтером Корпусу Миру, щоб отримати співпрацю, яка дала б у подальшому хороші результати.

“Мене зацікавила робота “Корпусу миру”, тому що перш за все хотів розширити свою діяльність на міжнародний рівень. Хотів потрапити саме в Україну, щоб розширити також свій культурний світогляд”, – пояснює Вінні Танг.

Перші три місяці перебування у нашому місті хлопець житиме у сім’ї лікаря-стоматолога Богдана Павлінця.

“Вінні – класний і позитивний хлопець. Його перебування тут буде дуже ефективним для нас усіх. Будь-яка інформація та зустрічі для нього зараз є важливими, щоб зрозуміти, як живе місто та як функціонує”, – розповідає координатор платформи “Space Up” Михайло Данищук.

У планах в американця та платформи “Space Up” багато навчальних проектів. Зокрема, з учнівською та студентською молоддю. Також займуться організацією дозвілля дітей-сиріт. І це тільки маленька частинка всього задуманого.