Хто з прикарпатських депутатів найчастіше виступає в Раді


Громадянська мережа ОПОРА підбила підсумки першої та другої сесій парламенту та підготувала огляд парламентської активності депутатів-мажоритарників Івано-Франківщини

А також підготували інформацію про відвідування пленарних засідань, засідань профільних комітетів та участь у голосуваннях, дані про депутатські запити та наскільки активно депутати використовують право виступу під час розгляду законотворчих ініціатив в сесійній залі парламенту.

Серед прикарпатських мажоритарників правом виступу під час пленарних засідань найактивніше користуються Оксана Савчук та Ігор Фріс. За даними сайту Верховної Ради, Оксана Савчук 14 разів реєструвалася для виступу, а за даними  стенограм правом виступу скористалася 13 разів. Ігор Фріс 13 разів реєструвався для виступу під час пленарних засідань Ради, а виступав 11 разів. 

Андрій Іванчук 2 був зареєстрований на виступ і 1 раз скористався цим правом. Зіновій Андрійович 4 рази виступав під час засідання парламенту, а Олександр Матусевич 2 рази. Протягом минулих сесій жодного разу правом на виступ не скористалися Едуард Прощук та Володимир Тимофійчук.

До теми: Як працювали прикарпатські мажоритарники у Раді? Аналіз

Оксана Савчук подала найбільше проєктів серед прикарпатських мажоритарників