Hydropark - Будь лідером. 15% в подарунок на купівлю квартир


Чи мріяли ви коли-небудь мешкати у самому центрі міста, але при цьому залишатися в екологічно чистій зоні та ще біля озера? А якщо це ще й закрита територія з цілодобовим відеоспостереженням і охороною, просторим внутрішнім двором і велодоріжкою, яка призначена тільки для вас і ваших сусідів!

Ну і нехай ще буде фонтан у поєднанні з ексклюзивним японським садом і підсвічуванням у нічний час - та це лише чверть з усіх привілеїв, які пропонує ЖК «HydroPark DeLuxe».

Один з небагатьох, а може і єдиний житловий комплекс класу "Еліт" в такій комплектації й з демократичними цінами.  «HydroPark DeLuxe» - Будь лідером. 15% в подарунок на купівлю квартири. Пропозиція дійсна до 14.10.2018 р.  

Будівельна компанія «Вертикаль» втілює у цьому проекті найсучасніші технології, а саме: комплекс будується з підвищеною тепло- і шумоізоляцією стель та підлоги. Всі  матеріали та технічна комплектація, що використовуються у будівництві,  перевірені часом та досвідом компанії. Використовуються лише марки відомих світових брендів.

Якісні та стильні французькі балкони виконані з тонованого ламінованого скла і нержавіючої сталі, екологічні дерев'яні вікна і панорамні алюмінієві вітражі подарують незабутні пейзажі з видом на озеро і міський парк ім. Т. Шевченка.  У комплексі встановлені просторі ліфти, які сполучені з підземним паркінгом, що безперечно доповнює якість життя і робить його комфортнішим.

У всіх квартирах «HydroPark DeLuxe» встановлені двоконтурні газові котли "Buderus", алюмінієві радіатори та системи підлогового опалення. Кондиціонери марки "LG" вмонтовані в кожній кімнаті та кухні, встановлені лічильники на всі типи комунікацій. Також всі квартири обладнані відеодомофонами німецького виробництва. Вхідні двері Abwehr укомплектовані протизйомними антизрізами. 

Досить стрімке будівництво «HydroPark DeLuxe» робить його ідеальним місцем для життя та є вигідною інвестицією у майбутнє! Стартував продаж ДРУГОЇ ЧЕРГИ будівництва! Для вашої зручності відкрито новий Відділ продаж за адресою вул. Гетьмана Мазепи 142а.

На правах реклами