ІІІ Модуль навчальної програми з ревіталізації у Калуші


27 липня о 10:00 в Promprylad.Renovation (м.Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 23) відбудеться ІІІ Модуль навчальної програми з ревіталізації у м. Калуш. Захід відбудеться в рамках проекту «Київський Діалог» за підтримки Міністерства Закордонних Справ Федеративної Республіки Німеччина.

Цього разу розглядатимемо ревіталізацію з точки зору фінансових та юридичних моделей. Взірцем та прикладним зразком буде Promprylad.Renovation у Івано-Франківську, який учасники відвідають під час модулю. Зокрема, ідейними натхненниками цього простору буде проведено екскурсію, загальну презентацію проекту та юридичні і фінансові моделі.

Крім того, у продовженні попереднього модулю, учасники презентують домашнє завдання – сформовані ідеї проектів ревіталізації міських просторів міста Калуш. Слухачами виступить команда Promprylad.Renovation, яка дасть свої фітбеки та рекомендації щодо презентованих проектів.

Навчальна програма розроблена громадською організацією «Інша Освіта» у партнерстві з проектом «Promprylad.Renovation» та платформою «Тепле Місто».

Реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSegz7KbgWbNCY3C4MwzeTrtP_3u7-hMoZlIl4tFh4zwomh5OQ/viewform?c=0&w=1

Програма модулю:

10:00               Приїзд на Promprylad.Renovation. Кава та екскурсія простором

10:30               Загальна презентація проекту: Історія, місія та контекст. Сесія питань та відповідей

11:15               Презентація юридичної та фінансової моделі проекту. Сесія питань та відповідей

12:00               Перерва. Кава. Інтегрована підготовка учасниками презентацій своїх проектів

12:45               Презентація проектів учасників. Питання та відповіді, а також пітчинг ідей від команди Promprylad.Renovation

14:00               Закінчення модулю. Вільний час.