Інформація обласної прокуратури стосується бухгалтерії УЖКГ, а не Калуської міської ради


Начальник відділу бухгалтерської звітності і обліку виконавчого комітету Калуської міської ради спростувала інформацію, яку вчора поширила прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

У повідомленні прокуратури йшлося, що за привласнення бюджетних коштів та підробку документів до кримінальної відповідальності притягнули начальника відділу фінансування та бухгалтерського обліку Калуської міської ради. Таку інформацію вчора поширила прес-служба прокуратури. Впродовж півтора року посадовець, зловживаючи своїм службовим становищем, вносила у фінансові документи завідомо неправдиві відомості про розмір своєї заробітної платні та нараховувала компенсацію за невикористані відпустки. Внаслідок таких махінацій чиновниця незаконно отримала понад 80 тисяч гривень бюджетних коштів.

У коментарі «Вікнам» начальник відділу бухгалтерської звітності і обліку виконавчого комітету Калуської міської ради Наталія Борик спростувала інформацію: повідомлення прокуратури стосується бухгалтерії УЖКГ, а не виконавчого комітету Калуської міської ради.