Інспектор.Міста: Володимир Остапчук перевірить одне з міст Прикарпаття


Уже цієї осені глядачі «1+1» побачать другий сезон проекту «Інспектор. Міста» з ведучим Володимиром Остапчуком. Програма завітає в 6 міст, зокрема у Калуш.

Інспекцію також проведуть у Скадовську, Мукачево, Заліщиках, Вінниці та Кропивницькому, пише Бліц-Інфо.

За словами ведучого, деякі з цих населених пунктів мають достатньо ресурсів та можливостей, щоб стати туристичними осередками міжнародного рівня. 

«Ви помітили, що в Instagram кожен залюбки ставить локацію Монте-Карло чи Бордо? А на Україну дивляться так: не вистачило грошей на Європу чи Туреччину — буду відпочивати вдома, — говорить ведучий. — Ми покажемо місця з величезним потенціалом і екзотичною родзинкою».

Кожне з шести міст пройде перевірку Володимира Остапчука на якість медицини й освіти, чесність еліти, рівень безпеки, харчування й сфери послуг. Ведучий зустрінеться з мерами, щоб оцінити «прозорість» їхньої роботи, а також розслідуватиме резонансні події, про які розповіли глядачі проекту. 

Під час пошуку правди та розслідування резонансних справ не обійдеться і без агресивної реакції на інспектора.

 «Зйомки нового сезону «Інспектору. Міста» перетворились на детектив із домішками екшну та фільму жахів, — зізнався ведучий — на знімальну групу нападали охоронці, жінки і навіть директор дитячого садочка. У Скадовську керівник одного із закладів, що ми інспектували, почав ламати нашу техніку. Потім чоловік викликав своїх охоронців, одягнутих у поліцейську форму. Я хвилювався за безпеку й життя своєї команди».

Попри всі складнощі, Володимир оцінював проінспектовані місця об’єктивно й неупереджено, намагаючись показати нерозкритий потенціал українських міст. Заклади, працівники яких готові змінюватись і розвиватись, замість таблички «ганьба» отримають другий шанс — через місяць ведучий повернеться, щоб оцінити зміни.

Результати перевірок дивіться цієї осені у проекті «Інспектор. Міста» на «1+1».