Івано-Франківськ відвідає пересувна фотовиставка «Благодійність крізь призму об’єктива»


З 22 по 26 червня у приміщенні Фортечної галереї «Бастіон» відкриється фотовиставка «Благодійність крізь призму об’єктива». Ініціатором та організатором проведення фотовиставки виступила Благодійна організація «Благодійний фонд «Ти-Ангел».

Фотовиставка «Благодійність крізь призму об’єктива» — це 40 кращих фотографій, які були обрані з-поміж 630 робіт, що надійшли з усіх куточків України на ІІІ Всеукраїнський фотоконкурс «Благодійність крізь призму об’єктива». Фотокамери учасників зафіксували миті благодійності в освіті, культурі, охороні здоров’я та у соціальному захисті, у спорті,  житті громад та в ініціативах громадян, показавши при цьому, як волонтерство змінює світ і якою бачать благодійність діти. 

— Глибоко переконаний, що фотовиставка зруйнує безліч стереотипів у суспільстві, зокрема, тих, що пов’язані з фінансовою складовою. Благодійність — це значно простіше! Навіть не маючи можливості допомагати фінансово, ми можемо бути благодійниками убагатьох інших речах. Саме цього нас вчить «Благодійність крізь призму об’єктива», зазначив у коментарі «Вікнам» засновник Благодійного фонду «Ти-Ангел» Віталій Сабан.

Фотовиставка помандрує по 11-ти регіонах України. Фотовиставка вже побувала в Кіровоградському обласному художньому музеї, а після Харкова відвідає ще 9 регіонів: Черкаси, Житомир, Тернопіль, Івано-Франківськ, Запоріжжя, Вінниця, Кривий Ріг, Сімферополь, Ужгород.