Івано-Франківськ викупить цокольні приміщення довгобуду на Софіївці 39А


Івано-Франківськ планує придбати у комунальну власність територіальної громади міста Івано-Франківська майнові права на групу нежитлових приміщень №103 загальною площею 1063,8 кв.м, частка яких становить 88/100 від загальної площі приміщень, розташованих в цоколі будинку за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.Софіївка, 39А.

Як пише Галичина, приміщення відповідно до умов «Інвестиційного договору на будівництво багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями поліклініки на базі незавершеного будівництва по вул.Софіївка, 39 у м. Івано-Франківську» від 17.10.2017 року та «Остаточного акту про розподіл квартир та нежитлових приміщень» від 15.03.2019 року належать в рівному співвідношенні часток інвесторам - ТОВ «Франківський дім ІФ», фізичній особі-підприємцю Родзінському Любомиру Івановичу, фізичній особі-підприємцю Тороусу Андрію Михайловичу, фізичній особі-підприємцю Боцвінок Світлані Михайлівні.

Приміщення планують викупити за ціною 5,846 млн. гривень без ПДВ, яка визначена суб’єктом оціночної діяльності ТОВ «ЕКА-Захід» станом на 22.03.2019 року.

Нагадаємо, що у довгобуді на Софіївці 39А місто планує облаштувати поліклініку, а також житло для бійців АТО.