Івано-Франківська міліція спростовує заяви щодо допиту учасників акції «Ще трохи і вибухне!»


Як уже повідомлялось, 4 липня в Івано-Франківську на вулиці Сахарова перед будівлею УМВС в Івано-Франківській області проводилась мирна акція «Ще трохи і вибухне!».

 Її учасники вимагали відставки міністра внутрішніх справ та чесного розслідування справи про зґвалтування жінки з Врадіївки.

Пізніше з перевіреного джерела до редакції «Бліц-Інфо»  надійшла інформація щодо виклику учасників акції на допит у відділок міліції, що на вул. Бельведерській.

«Через 2 години після акції запросили давати свідчення стосовно акції. Розпитувалися «чого прийшов?» і «що робив?», - розповідає один із активістів, що побажав залишитись невідомим.

В управлінні МВС в Івано-Франківській області заявили, що ніяких допитів  щодо акції не проводили. Були тільки опитування свідків вибуху петарди.

«Один із пікетувальників внаслідок використання піротехніки травмував працівника ДАІ Романа Барчука. Той отримав термічний опік гомілки 2-го ступеню. У зв’язку з даною подією і проводилось опитування свідків», - повідомили кореспонденту «Бліц-Інфо» в секторі зв’язків з громадськістю УМВС в Івано-Франківській області.

Як раніше повідомлялось, зараз інспектор дорожньо-патрульної служби перебуває на амбулаторному лікуванні.