«ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» на 20% зменшив ціни для комерційних споживачів


Впродовж чотирьох місяців ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» послідовно зменшувало ціну на природний газ для комунально-побутових, промислових та бюджетних установ.

Станом на 1 лютого таке зменшення сягнуло 20% і роздрібна ціна блакитного палива становить 11 993,52  грн за тис. куб.м.

В жовтні  2018 року ціна природного газу для комерційних споживачів становила майже 15 тис. грн. за тис куб. м, а в лютому 2019 року – вже 11 993,52  грн. за тис куб. м. Наразі, крім конкурентоспроможної ціни, «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» пропонує своїм клієнтам оптимальні умови розрахунків та стабільні поставки газу.

 «Завжди вчасно укладені договори купівлі-продажу енергоресурсу, можливість постачання великих обсягів газу, наявність матеріально-технічної бази, а також кваліфікований персонал – є головними нашими  перевагами в залученні клієнтів, – розповідає директор ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» Юрій Пилипів. – Тому не маємо випадків коли школи, дитсадки, лікарні чи будь-які інші наші клієнти залишались без газу з вини постачальника».

Загалом,  в Івано-Франківській області на ринку газу працює близько 40 компаній, які продають природний газ для комунально-побутових, промислових та бюджетних організацій. «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» охоплює близько 80%  ринку природного газу на Прикарпатті. Компанія здійснює постачання блакитного палива, не враховуючи населення,  майже 4 тис. промисловим, комунально-побутовим, бюджетним та релігійним  організаціям, які споживають близько 30 млн. куб.  м газу в рік.