Івано-франківські газовики навчали дітей правильно користуватися газовими приладами


Що робити, коли в квартирі пахне газом та як правильно користуватися газовими приладами - тепер діти добре знають. Адже протягом місяця, з 15 вересня по 15 жовтня, працівники газового господарства проводили уроки у школах: навчали учнів правилам використання газу у побуті.

Такі заняття у навчальних закладах відбуваються щороку, повідомляє прес-служба підприємства, повідомляє "Галицький кореспондент".

Щоб учні ще краще засвоїли хоч і не складний, проте життєво важливий урок, працівниками «Івано-Франківськгазу» було укладено книжку «Юний газовичок». Правила викладені у віршованій формі та проілюстровані малюнками. Книжки отримали учні, які прослухали урок, окрім того посібники було передано до бібліотек.

Такі заняття, переконані вчителі, допоможуть дітям швидше стати самостійними та не боятися за їх безпеку, коли вони сам на сам залишаються із сірниками. Адже батьки не завжди знаходять час на розмови з малечою про газ.

Загалом, протягом місяці газовики провели тематичні уроки в усіх школах Прикарпаття - а це майже 250 навчальних закладів, уроки відвідали 40 000 учнів.