Івано-франківські військовослужбовці переглянули "Івана Силу"


Цими вихідними у Івано-Франківську відбулась прем’єра українського пригодницького фільму «Іван Сила». До перегляду були запрошені військовослужбовці 50 полку внутрішніх військ МВС України, які від недавнього часу тісно співпрацюють з кінотеатром «Космос».

У неділю, на презентацію фільму приїхали виконавець однієї з головних ролей, найсильніша людина України, а ще й до того наш земляк Василь Вірастюк та режисер і сценарист фільму, всім відомий «Довгоносик», Віктор Андрієнко, повідомляє ТФ.

«Іван сила – це повнометражний, пригодницький фільм, профінансований Держказначейством, на замовлення Державного агентства України з питань кіно. Головний слоган кінокартини - «Правда завжди перемагає», що як ніколи є близьким до виконання завдань покладених Батьківщиною на особовий склад внутрішніх військ МВС України, які щодня стоять на охороні громадського порядку та спокою наших краян.

Опісля перегляду всі мали можливість в неформальній обстановці поспілкуватись з творцями цього проекту, які з радістю відповідали на усі питання та були щиро задоволені такому теплому прийому з боку глядачів. Василь Вірастюк та Віктор Андрієнко із задоволенням фотографувались з усіма охочими, тому у всіх, хто завітав на це свято залишились тільки теплі, приємні спогади та світлини на згадку.