Івано-франківські випускники готуються до шкільного балу


Рідна школо, прощавай ! Івано -франківські випускники в пошуках ідеального образу на фінальну вечірку з однокласниками.

Поки учні здають останні іспити, триває підготовка до випускного вечора, пише ВЕЖА

Фахівці розкривають основні модні тренди для молоді. Юнакам варто звернути увагу на костюми – трійки. Цього року актуальні підкорочені піджаки та вузькі брюки. Кольорова гама : від синіх до чорних тонів. В моді також комбінування елементів. Завершить образ яскравий метелик чи тонка краватка. Вартість випускного костюму від 3-х тисяч гривень. Дівчата більш скрупульозні до свого образу на вечірці. Тут все має бути гармонійним: сукня, взуття , сумочка, прикраси, макіяж та зачіска. Фахівці рекомендують випускницям звернути увагу на пастельні сукні з асиметричним кроєм. Актуальні в цьому сезоні квіткові принти. Однак кожен образ потрібно підбирати індивідуально.

Лише після вибору сукні варто звертатися до обраного салону краси. Адже тут майстри підбирають зачіску і макіяж відповідно до стилю і відтінків вечірньої сукні. У вправних руках фахівців кожна школярка перетворюється на справжню королеву балу. Головна вимога до мейк-апу на випускний не переборщити. За святковий макіяж потрібно буде викласти від трьох сотень гривень.

Мода 80-х і 90-х сьогодні повернулася, але не для вечірніх зачісок. Великі об’єми начесаного волосся на юній дівчині виглядатимуть дещо екстравагантно. А от легкі локони чи акуратно зібране волосся ідеально доповнить образ випускниці.

Цього року коридори рідної школи покинуть понад тисячу випускників 11-х класів. Серед них чимало медалістів.

Понад 2 тисячі місцевих випускників закінчили середню базову освіту . Понад сотню дев’ятикласників – «круглі» відмінники. Дати вручення сертифікатів про шкільну науку дирекція навчальних закладів визначає самостійно. Опісля урочистої частини – довгоочікуваний випускний вечір.