Івано-Франківський факультет юридичного НУ"Одеська юридична академія" не віддає додатки до дипломів бакалаврам, магістрам та спеціалістам


До редакції Бліц-Інфо надійшла скарга від випускників одного із вишів міста. Зокрема, Івано-Франківський факультет Національного університету «Одеська юридична академія» ще й досі бакалаврам, спеціалістам та магістрам не видав додатки до дипломів.

Молодь в паніці, адже через таку довготривалу затримку документів, деякі з них втратили можливість продовжити навчання за спеціальністю в інших вузах, інші -  не можуть влаштуватись на роботу чи навіть надати документи на біржу праці.

« Ми  вчились, хто 4 – 5 років і що? Що нам тепер робити? Ми дипломи отримали лише через те, що ходили видзвонювали туди часто. Нам їх віддали 27 червня, а толку - додатків немає», - повідомляє випускник вузу, що побажав залишитись анонімним.

Студенти до декана навідувались майже щоденно, але Віктор Басай запевнив їх, що, то не вина Івано-Франківського факультету Національного університету «Одеська юридична академія», а в Одесі не хочуть підписувати.

Кореспонденти Бліц-Інфо взялись вияснити, яка причина того, що випускники досі не можуть отримати повністю документи?

Проте, нічого нового Віктор Басай, декан  Івано-Франківського факультету, нам не повідомив, але запевнив, що ситуацію взяли під контроль і вже в суботу велика ймовірність того, що випускники отримають свої додатки до дипломів.

«Всі документи в Одесі, сьогодні працівники кадрів виїжджають за документами. Ми щодня видзвонюємо просимо, аби пришвидшили процес. Проте в Одесі нам кажуть, що там багато підписів і людина, яка цим займається не встигає. Та я вважаю, що там є проректори яким можна дозволити ці повноваження, або ж у вихідні чи ночі займатись цим питанням, бо ми дуже зацікавлені аби наші студенти отримали всі документи. Вчора вже нас запевнили, що документи готові. Якщо це правда, то в суботу випускники зможуть отримати свої додатки до дипломів, бо вже ми взяли білети на поїзд туди і назад», - наголошує  Віктор Басай декан  Івано-Франківського факультету Національного Університету  "ОЮА".