Івано-Франківський ІТ кластер обрав нового керівника


Головою Наглядової ради Івано-Франківського ІТ кластера, за одноголосним рішенням учасників зборів, став Іван Дячишин, який презентував стратегію розвитку організації.

Для розвитку Івано-Франківського ІТ кластеру в 2020 році Іван Дячишин пропонує акцентувати увагу на наступних напрямках: маркетинг, офісні приміщення, події, поточні ініціативи. Також новообраний Голова Наглядової ради планує звернути особливу увагу на позиціюванні ІТ-галузі міста та участі у всеукраїнських та світових топ-подіях.

Івано-Франківський ІТ кластер – група ініціативних людей, які об’єдналися на громадських засадах, задля розвитку ІТ галузі Івано-Франківська. Місією організації є розвиток міста через розвиток ІТ та співпрацю освіти, науки та бізнесу.

Новообраний Голова Наглядової ради Іван Дячишин подякував попередньому Голові Організації Любомиру Ходаку за пророблену роботу та формування ІТ кластера та наголосив, що планує більше згуртувати спільноту та попрацювати над посиленням інвестиційної привабливості міста.

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!