Івано-Франківський обласний Апеляційний суд тепер і в Інтернеті


Обласний Апеляційний суд доступний у всесвітній мережі. Прикарпатська Феміда має власний медіа - ресурс. Це - сторінка на вебпорталі "Судова влада України". Таке "інформаційне вікно" покращить взаємини між судовою системою та людьми. Інформаційне наповнення різнопланове.

Як повідомляє ТРК "Вежа", від роз’яснювальних послуг - рахунок судового збору, розміщення обласного Апеляційного суду до аналізу судової практики для студентів-правників. Чи не найбільше відвідувачів сайту цікавлять результати судових розглядів. Ці дані оновлюють щодня, запевняють служителі Феміди.

Також сайт містить статистичні відомості про рух справ за тиждень. Користувачі можуть ознайомитися не лише з кількістю, а й категоріями справ, які розглянули упродовж цього часу. Усе задля прозорості діяльності судової системи.

Серед новацій - інтерактивний зв'язок між служителями Феміди та краянами. Наразі спілкування у форматі "запитання-відповідь" здійснюється не лише за допомогою телефонної "гарячої лінії". А й на сайті та в "інтернет-приймальні". У планах також трансляція на сайті відеозаписів розглядів відкритих резонансних справ.