Іванофранківців кличуть на 15-хвилинні наукові лекції


Сьогодні, 19 березня з 17:00 до 19:00 в Івано-Франківську відбудеться науково популярний лекторій 15х4.

15x4 – це науково-популярний проект, який влаштовує відкриті безкоштовні лекції на найрізноманітніші теми – від вирощування равликів до філософії мови, йдеться на офіційному сайті міста.

Відповідно до назви, формат заходу передбачає чотири 15-хвилинні лекції та кава-паузу. Кожен виступ буде знято та викладено на міжнародному YouTube-каналі 15х4.

 Цього разу лектори виступатимуть на наступні теми:

«15 хвилин про вірусний маркетинг» – Оксана Малинка відкриє секрети техніки «вірусного» маркетингу, яку сьогодні застосовують з метою надшвидкого і, водночас, ефективного просування продукту.

«15 хвилин про вирощування равликів». Про те, чому равлики мають такий попит в косметології та медицині, чому вигідно вирощувати равлика та як Івано-Франківщина може стати лідером в цьому бізнесі, – розповість Іван Паламарчук - співвласник і директор ферми "Покутський равлик".

«15 хвилин про те як філософія змінює світ» – філософ та викладач Степан Возняк, відповість на улюблене питання усіх філософів: «А що взагалі роблять філософи?», а також повідає нам про долю філософії в сучасному світі.

«15 хвилин про пошук "сродної праці"» – практикуючий психолог Микола Демків допомогти нам розібратися у тому, як нам обрати роботу та не пошкодувати про це. У програмі наступні питання: «У якому віці варто починати обирати свою професію? Як це робити?»; «Що читати та де вчитися?»; «Як дізнатися, що ви зробили правильний вибір?». Лекція допоможе людині знайти своє заняття та зрозуміти, як і де працювати, щоб робота стала «тією самою».

Також гості заходу під час кава-паузи зможуть скуштувати справжніх покутських равликів.

В Івано-Франківську знову відбудеться лекторій 15х4 Ivano-Frankivsk