Іванофранківців кличуть на роботу в поліцію


Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби.

Йдеться про посаду категорії «Б» начальника відділу з питань житлового забезпечення управління логістики та матеріально-технічного забезпечення. Також оголошується конкурс на посаду категорії «В» спеціаліста відділу з питань житлового забезпечення управління логістики та матеріально-технічного забезпечення, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Основні вимоги до кандидатів на посаду категорії «Б»:

громадянство України, вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Магістр», досвід роботи на посадах державної служби категорій „Б” чи „В ”, або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років, знання законодавчих та нормативно-правових актів, що стосуються правоохоронної діяльності та державної служби, вміння використовувати комп’ютерне обладнання, офісну техніку та мережеве обладнання на високому рівні. Вільне володіння державною мовою.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання:

копія паспорта громадянина України, копії документів про освіту (нотаріально завірені), письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком 2), до якої додається резюме у довільній формі. Крім того, письмова заява, в якій повідомляється, що до вас не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надається згода на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно вас відповідно до зазначеного Закону або копія довідки встановленої форми про результати такої перевірки. Також заповнена особова картка встановленого зразка, декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, оригінал посвідчення атестації про володіння державною мовою та резюме у довільній формі.

Основні вимоги до кандидатів на посаду категорії «В»:

громадянство України, без вимог до стажу роботи, вища освіта освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого бакалавра, бакалавра, знання законодавчих та нормативно-правових актів, що стосуються правоохоронної діяльності та державної служби, вміння використовувати комп’ютерне обладнання, офісну техніку та мережеве обладнання на високому рівні. Вільне володіння державною мовою.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання:

копія паспорта громадянина України, копії документів про освіту (нотаріально завірені), письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком 2), до якої додається резюме у довільній формі, письмова заява, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копія довідки встановленої форми про результати такої перевірки, заповнена особова картка встановленого зразка, декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік,оригінал посвідчення атестації щодо про володіння державною мовою та резюме у вільній формі.

Усе слід подати до 03 січня 2019 року, за адресою: 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 15 (у робочі дні з 09:00 до 17:00).

Прізвище, ім’я та по батькові, а також номер телефону, відповідальної людини, яка надасть додаткову інформацію з питань проведення конкурсу: Марчук Тетяна Володимирівна, тел: (0342) 79-03-62.