Іванофранківців закликають упорядкувати могили на міському кладовищі


Не забути про померлих. У Івано-Франківській мерії закликають містян упорядкувати могили родичів. На міському кладовищі. Задля цього внесли зміни у графіки курсування деякого комунального транспорту. Збільшили кількість маршрутів до приміського села Чукалівка. І не лише у вихідні дні.

Окрім того, у святкові дні до міського кладовища їздитиме 27-й маршрут. Додатковий запустять і до Дем’яного лазу, де також поховано чимало людей, пише ВЕЖА.

Земельна ділянка із могилою – власність людини, що здійснювала поховання. Відповідно й благоустрій на ній – справа розпорядника, зауважують у «Міській ритуальній службі». Наводити порядки на чужій території, кажуть комунальники, як мінімум – неетично. Відтак, роблять усе від них залежне.

Із тимчасово зміненим графіком курсування громадського транспорту детальніше можна ознайомитися на офіційній сторінці міського Управління транспорту та зв’язку. Та комунального підприємства «Електроавтотранс». Це стосується і 13-ти додаткових маршрутів, що з середини квітня возять іванофранківців до садово-городніх масивів.