Іванофранківець попався міліції, коли знімав гроші з поцупленої картки


Днями працівники карного розшуку Івано-Франківського міськвідділу міліції затримали квартирного злодія, який знімав кошти з щойно викраденої ним банківської картки.

26-річний житель приміського села, неодноразово судимий за крадіжки, близько п’ятої години ранку проник у квартиру по вулиці Шевченка в Івано-Франківську. Злодій відтиснув металопластикове вікно на першому поверсі. Господиня в цей час спала. Вона не чула, як «гість» шукав у помешканні гроші та ювелірні вироби. Прихопивши з собою дві тисячі гривень, золото та банківську картку, зловмисник непомітно вийшов з квартири. Після цього він зняв з картки значну суму, повідомляє АП.

Потрібно віддати належне господині, яка, отримавши повідомлення про зняття коштів, не розгубилася, а відразу зателефонувала в міліцію. А також відзначити професійні дії міліціонерів, котрі оперативно прибули до банкомата й затримала біля нього крадія. Наразі вирішується питання про взяття його під варту. Правоохоронці перевіряють бувалого «домушника» на причетність до низки інших нерозкритих квартирних крадіжок, як в обласному центрі, так і поза його межами.