Jerry Heil презентувала іронічний кліп до пісні #ВІЛЬНА КАСА


Українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я – Шемаєва Яна) стрімко підкорює шоу-бізнес. 24 вересня вона опублікувала новий кліп на пісню #ВІЛЬНА КАСА, який може отримати такий же успіх, як і #ОХРАНА ОТМЄНА.

Як відомо, трек Jerry Heil презентувала ще влітку 2019 року, тому композиція добре відома прихильникам співачки. Та тільки тепер вона вирішила оприлюднити яскраве відео до пісні, пише сайт 24.

За словами артистки, режисерами ролика #ВІЛЬНА КАСА стали Діма Маніфест та Дмитро Шмурак. Вони вирішили з іронією показати людські стосунки у стилі супермаркетної саги. Сама Jerry Heil зізналась, що лейтмотивом кліпу є звична історія: хлопець завершує роман з дівчиною через її зайву вагу. Окрім цього, трек містить кілька послань, які співачка вирішила відверто прокоментувати. 

"У трек я вклала декілька основних меседжів. По-перше, іронічне ставлення до побуту... По-друге, "люби мене дрищем і люби жиробасом" – прохання дівчини до хлопця побачити за зовнішньою оболонкою її душу, а не оцінювати "по обгортці". А також висміювання застарілих традицій і рамок, що змушують почуватися неповноцінно: ніби є певний вік, до якого потрібно одружитися і народити", – зазначила Jerry Heil.

Композиція увійде до майбутнього альбому артистки із назвою #Я ЯНА. Прем'єра платівки на ютуб-каналі відбудеться 27 вересня.