Кабінет «Бізнес онлайн» запрацював для споживачів "Івано-Франківськгаз збуту"


Скористатися послугами кабінету «Бізнес онлайн» на сайті 104.ua можуть юридичні особи чи фізичні особи–підприємці (непобутове споживання), у яких є діючий договір на постачання газу з ТОВ «Івано-Франківськгаз збут».

В онлайн кабінеті клієнти зможуть замовити необхідний обсяг природного газу, а також коригувати його протягом місяця, подати свої показання лічильника, переглянути історію розрахунків, заплатити за спожитий газ, оформити рахунок на оплату та підписати акти реалізації без необхідності відвідування організації.

Щоб скористатися послугами сервісу, необхідно  зареєструватися. Процедура займе всього кілька хвилин. У процесі  реєстрації необхідно вказати ідентифікаційні дані споживача (ЄРДПОУ, EIC-код) і діючу адресу електронної пошти.

Для перевірки електронної адреси система надсилає листа з перевірочним лінком. За успішної його активації вам на пошту буде надіслано пакет документів для підписання, включно із документами щодо використання особистих ЕЦП (за бажанням споживача). Після укладання угоди, кабінет буде активовано, а користувачу надіслано автоматичного електронного листа з логіном і паролем.

Просимо звернути увагу на те, що «Бізнес онлайн» перший час буде працювати в тестовому режимі. Якщо при реєстрації виникнуть проблеми, надсилайте лист в службу технічної підтримки support@104.ua.

Нагадуємо, Особистий кабінет сайті 104.ua для побутових споживачів ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ» працює вже три роки поспіль. Його переваги вже оцінили понад 100 тис. прикарпатців.