Калушан запрошують знову позмагатися за премію «Диво-дитина»


До кінцевого терміну прийому анкет на розгляд комісії Всеукраїнської премії "Диво-дитина" залишилося два місяці.

Шість років поспіль в Україні проводиться Всеукраїнська премія «Диво-дитина», стоврена з метою пошуку, відбору та нагородження найталановитіших та найобдарованіших дітей в Україні. Про це повідомили у Калуській міській раді, пишуть Вікна.

До участі у конкурсі запрошуються діти від 3 до 13 років включно, які мають незвичайні вміння, надзвичайну схильність до науки, спорту чи музики. Однією з номінацій Премії є – «Найгероїчніша дитина», в якій беруть участь діти, які здійснили героїчний вчинок. Прийом анкет учасників Премії завершується 15 березня 2014 року.

У цій премії звертається особлива увагу на пошук дітей, які здійснили героїчний вчинок. Їх анкету потрібно направляти на адресу організаторів, Всеукраїнської премії «Диво-дитина».

— Минулого року у Калуші було багато надзвичайних подій, але на щастя, дітям не прийшлося в них ставати учасниками, — зазначив  начальник Калуського міської  УДСНС Петро Колибабюк.

Нагадаємо, за версією газети «Вікна», у Рейтингу героїв та антигероїв-2013 номінації «Гордість року»  у Калуші перемогла учениця 8-го класу Калуської ЗОШ № 7 Леся Чебан, яка виграла олімпіади із восьми предметів.

Раніше калушанин Михайло Шахов увійшов в десятку півфіналістів Всеукраїнської премії «Диво-дитина», який у 9 років посів друге місце у півфіналі чемпіонату України із шахів у 2010 році серед юнаків та дівчат до 14 років.