Каналізація, контейнери і берегоукріплення: На що витратять понадпланові надходження


Сьогодні, 18 грудня відбулося засідання комісії обласної ради з питань екології на якому серед іншого розглянули питання про фінансування природоохоронних заходів за рахунок позапланових надходжень.

Зокрема пропонується виділити департаменту будівництва ОДА 4 мільйони 19 тисяч грн. для: будівництва каналізації в селі Угринів та селі Клузів, будівництво берегозакріплювальних споруд на правому березі річки Лімниця в селі Вістова та будівництво водозахисної дамби р. Бистриця Надвірнянська в селі Вовчинець.

Окремо виділять 55 тисяч Верховинської у районному бюджету для будівництва берегозакріплювальних споруд в селі Замагора. 

Косівський районний бюджет отримає 358,673 тис. грн. для будівництва берегозакріплювальних споруд на р. Лючка в селищі Яблунів, будівництво берегозакріплювальних споруд на р. Рибниця в селі Соколівка присілок Берківка та будівництво берегозакріплювальних споруд на р. Чорний Черемош в селі Розтоки.

Космацький сільський бюджет ОТГ отримає 698,327 тис.грн. на нове будівництво берегозакріплювальних споруд на уч. Потік в Прокурава та будівництво берегозакріплювальних споруд на р. Тікачі в селі Космач.

Ще 869 тисяч отримає Рожнятівський районний бюджет на будівництво берегозакріплювальних споруд правого берега р. Дуба в районі кладовища в селі Цінева, реконструкцію кріплення правого берега р Чечва в селі Сваричів та придбання контейнерів для збору сміття в селищі Брошнів-Осада.

Також 700 тисяч отримає Тлумацький районний бюджет для будівництва осичних споруд та каналізаційних мереж в селищі Обертин.