Капітан POROH vs Солдат ZERO. Казка для дорослих від Теплих іграшок


Автор "Теплих іграшок" Богдан Савлюк презентував нову казку для дорослих «Дебати Джедаїв».

Богдан Савлюк виклав історію разом з фігурками її головних героїв.

На дворі стояв запашний квітень. Він дарував легкі аромати нарцисів, молодих тюльпанів, граційного бузку. Квітучі дерева сповнювали серце весною, але раптом в ніздрі пробився різкий запах поту. Соловейко, котрий мирно сидів на калині забачив на виднокраї шалені вихори вишневого та зеленого кольорів. Не на життя, а на корону боролись два джедаї: Капітан POROH vs Солдат ZERO. «Супергерої» рвучко схрещували мечі, зелене вдаряло вишневе і навпаки, в небо піднімалась пекельна курява та цвітіння дерев. Обоє не на жарт дебали одне одного.

Сивочолий POROH походив з клану шоколадних, солдат ZERO з клану сміхунців. Зелений воїн видавався доволі кмітливим, швидкості йому додавали кеди молодьожні. У правиці він тримав могутній щит «Плюсів», він добавляв +1 до захисту, +1 до популярності, що неабияк дошкуляло вишневому воїнові. Спину зеленого оберігав плащ гумору, а праве плече оперізував обладунок новизни. Та головною зброєю ZERO являвся еклектичний меч на ймення «Голий Бородань», довжиною 30 відсотків. Меч джедая щораз дужче напосідав на капітана POROHA.

Вишневому воїну складно було боротись, адже його меч на ймення «Безвіз» був удвічі коротшим. Тим не менш POROH вірив, що розмір не має значення – головне техніка, остання рятувала його від пронизливих ударів зеленого. Капітан був доволі компетентним і досвідченим в таких боях, до того йому допомагав щит «Армія» який добавляв вишневому +5 до захисту, пояс «Томос», що давав +1 до віри в перемогу, дипломатичний плащ та моцний обладунок рідної мови на лівому плечі.

Соловейко побачив як вишневий метнув в зеленого бумерангом на ймення «Думай», тільки той не долетів до противника, а повертаючись уперіщив свого власника.
«НепоПриколу вийшло» подумав капітан, і зловився за чоло від удару. В його голові жила ще одна слабкість, котра забирала в POROHA сили – воші корупції, які перекинулись на капітана з якогось підсвинка. Вони дошкульно гризли голову. Нажаль, його шампунь «Плокулол» не міг очистити сиві пасма волосся.

Навзаєм, у зеленого воїна також мешкали воші ницих жартів, котрі забирали в нього честь і гідність. Мінусом являлось і те, що він був геть не досвідчений у боях на відкритому просторі, так би мовити: ще не понюхав пороху справжніх битв.

Соловейко з хвилюванням спостерігав як ZERO невпинно напосідав, безпощадно лупив «Голим Бороданем» по «Безвізу». Мечі ударялись, провокуючи шалені іскри бентеги, розпуки, шаленства і зради у фейсбуці. Ненависть гостро наростала, холодна війна невпинно назрівала. 

Зелений воїн, будь-що прагнув заволодіти короною. Вишневий розумів, перемогти сміхунця можливо тільки одним способом – зірвати маску з противника. 

Маска… За легендою вона найсильніший атрибут зеленого. Але ніхто напевне не знає, що вона приховує. Якщо там прихована суцільна «брехня», то ZERO одразу ж програє битву коли з нього зірвуть маску, але якщо там «правда», то вишневий сам впаде на коліна.

«Пан або пропав», подумав POROH. Співоча пташка забачила як вишневий викрутився з-під гострого удару зеленого, кинув свого меча додолу і потягнувся вільною рукою зірвати маску…

Нажаль, соловейко так і не побачив фіналу битви. Жорстока рука біснуватого москаля з сусіднього городу жбурнула в птаха каменюку. Соловейко упав з калини. Він більше ніколи не відкриє очі, не побачить рідний край, цвітіння дерев, не помилується нарцисами і бузком. Не долине солов’їна мова до його діточок.
А ті двоє, а що ті двоє? Якщо POROH таки виграє в цій веремії, то ZERO стане прем’єр-солдатом і навпаки. Тільки соловейка уже не повернути.

Мораль: давно пора змінити неякісний шампунь і врешті вивести воші, гниди та блохи. І головне, ні в якому разі не підпускати до свого городу москаля.