Катехитична школа "Воскресіння" здійснила перший сплав по Дністрі


З 13 по 15 липня катехитична школа «Воскресіння», що діє при Архікатедральному і Митрополичому Соборі Воскресіння Христового УГКЦ, здійснила свій перший сплав по р. Дністер.

22 учасників у супроводі досвідченого інструктора, кандидата в майстри спорту з водного туризму п. Віктора Шушваля протягом двох днів подолали близько 40 км. Першого дня, у п‘ятницю ввечері група прибула до с. Луг, Тлумацького району, де відбулася перша таборова ночівля. Усі присутні долучилися до приготування смачної вечері на вогні, співаючи при цьому патріотичних та релігійних пісень.

Субота розпочалася Божественною Літургією на березі річки. У проповіді о. Роман зокрема сказав: «Так як ріка Дністер пливе так само минає наше життя. «Не можливо увійти в ту саму річку» – навчав Геракліт», тому цінуймо кожен день нашого життя і милуймося тими краєвидами, які сьогодні відкриваються перед нами». 

Наступний, недільний день приніс нові враження і випробування. Як звичайно розпочався він Божественною Літургією, грозовим, проливним дощем та сніданком. Опісля всі ми завантажилися на катамарани і  вирушили у напрямку с. Незвисько. 

Сплав завершено! Дякуємо агенству корпоративнрого відпочинку «Два дні на Дністрі», на чолі з п. Віктором Шушвалем та о. Роману Влашину – директору катехитичної школи «Воскресіння» за організацію. Катехитам та всім учасникам сплаву за неймовірну атмосферу. Богові за гарну погоду, яка дозволить на завжди запам`ятати цей перший сплав по Дністрі.

Інформує прес-служба Катехитичної Школи «Воскресіння»