Керіники Івано-Франківської міліції запевняють, що розкриття крадіжок вело та мото транспорту перебуває під їх особистим контролем


За останній місяць в Івано-Франківську збільшилася кількість крадіжок двоколісного транспорту.

Як повідомляв раніше кореспондентам «Бліц-Інфо» речник Івано-Франківської міліції Костянтин Кулака, від початку року в УМВС міста є 150 заяв на крадіжку велосипедів і 14 на скутери. Найбільше таких злочинів вчинено саме в центральній частині міста.

Проте як стверджує Мирослава Белдик, в.о. речника Івано-Франківської міліції Констянтина Кулака зараз в міліції знаходиться 50 заяв про викрадення велосипедів.

Нагадаємо, вчора 6 серпня було зареєстровано ще одне пограбування велосипедиста на вулиці Вовчинецькій, а його власника побили. Наразі молодий чолові знаходиться  на обстеженні в лікарні.  

Сьогодні, Івано-Франківська міліція прокоментувала ситуацію пов’язану з крадіжками велотранспорту та запевнили, що розкриття крадіжок вело та мото транспорту в обласному центрі перебуває під їх особистим контролем.

«Зараз, по даному факту проводяться заходи щодо встановлення осіб, які незаконно заволоділи двоколісним транспортним засобом. З початку року розкрито 35 крадіжок велосипедів. Ми розглядаємо  всі заяви, які були подані до правоохоронних органів. Також міліція закликає громадян не створювати штучного ажіотажу серед громадськості та не висловлювати упередження щодо роботи правоохоронців  в цьому напрямку», - зазначила Мирослава Белдик, старший інспектор УДАІ МВС в Івано-Франківській області.