Керівник фракції "Свобода" Роман Онуфрії причетний до резонансного хабаря?


Прізвище Романа Онуфріїва також можна було почути в розшифровках таємно записаних розмов В. Ломея з В. Колковським

Суд у справі колишнього керівника департаменту містобудування та архітектури Івано-Франківського міськвиконкому Олега Гаркота перейшов до стадії дослідження матеріалів.

Зокрема, було оголошено заяву потерпілого Віктора Ломея в правоохоронні органи щодо вимагання у нього хабара, в якій неодноразово згадувалися не лише фігуранти справи, а й прізвище керівника фракції «Свободи» в міськраді Романа Онуфріїва.

Прізвище Романа Онуфріїва також можна було почути і в розшифровках таємно записаних розмов В. Ломея з В. Колковським. Зауважимо, що ці розшифровки були зроблені у Києві. Також оприлюднили для учасників процесу розмову між потерпілим та О. Гаркотом, яка відбулася в одній із івано-франківських кав’ярень.

Своєю чергою, журналісти звернули увагу на одну жінку, яка приходила на всі судові засідання. З’ясувалося, що це мама В. Колковського, котра заявила, що її син не міг зробити того, що йому інкримінують. На запитання, де він тепер перебуває, вона коротко відповіла: «У в’язниці». Ми вже повідомляли, що Колковського було затримано в Хорватії. Є інформація про те, начебто він попросив там політичного притулку.

 

Галичина