Книгу про українсько-російські стосунки презентують в Івано-Франківську


У суботу, 16 березня в Івано-Франківську презентують книгу громадського діяча, журналіста Віктора Рога "Ієрархія національних пріоритетів".

У розмові з кореспонденткою Бліц-Інфо Віктор Рог розповідає, що книга складається з публіцистичних статей, спогадів, репортажів та інтерв’ю за період з 1991 по 2018 рік. Всі вони зіставлені у хронологічному порядку.

За словами автора, книга насамперед присвячена питанням українсько-російські відносини. А ще вона про Україну, про її національну перспективу, а також про національні пріоритети, шлях становлення і розбудови нашої нації та суть ідеології українського націоналізму.

«Ще у 1991 році я неодноразово говорив, що Росія нас без крові не залишить. До того часу, поки ми не подолаємо п’яту колону тут в Україні, до того часу ми не будемо мати перспектив. Публікації, зібрані у книзі, різних років. Однак вони досі не втрачають своєї актуальності», - акцентує Віктор Рог.

Назву збірці дала одна зі статей. Її вже презентували у Києві, Чернігові, Сумах, Тернополі та інших містах. В Івано-Франківську її представлять 16 березня о 15:00 у Центрі патріотичного виховання молоді імені Степана Бандери  (Європейська площа, 1) 

Довідково: Віктор Рог — громадський діяч, видавець, журналіст і публіцист. Перший голова Молодіжного Націоналістичного Конгресу, член Науково-ідеологічного центру імені Дмитра Донцова, а також головний редактор тижневика ОУН (б) «Шлях Перемоги». Один із лідерів бандерівського середовища в Україні.