Кокетство у моді: Тіна Кароль представила ексклюзивний парфум


Співачка з Івано-Франківська представила власний аромат парфумів Tina by Tina Karol.

Популярна українська співачка Тіна Кароль підготувала фанатам до новорічних свят особливий сюрприз. Поп-діва вітчизняної естради випустила парфуми свого імені під назвою Tina by Tina Karol, пише Сьогодні.

Як вказується на офіційній сторінці співачки в Instagram, презентація духів відбудеться вже сьогодні, 19 грудня. Створені з улюблених парфумерних нот співачки, духи Тіни Кароль – це ніжний квітковий аромат. На стартовій ноті доноситься яблуко і свіжий мандарин, на зміну приходить нота серця – весняної конвалії, а після розкривається тональність чайної троянди. Фінал складений зі східних нот на чолі з пачулі, мускусу і вітівері.

Парфуми Tina by Tina Karol

"Я хотіла створити аромат, який би подобався самим дівчатам, а дівчата одягнені в цей парфум подобалися б своїм другим половинкам. Знаю, як створювати пісні, а духи – це мелодія нашої душі. Я подумала, що мій перший аромат буде легким, солодким і хвилюючим свідомість! Кокетство в моді! Такими і вийшли духи Tina by Tina Karol", – говорить співачка про свій перший аромат.

Відзначимо, що випуск парфумів – це не перші кроки зірки в бьюіті-сигменті, Тіна Кароль вже випускала червону помаду. Продукт побив рекорди продажів, і був розпроданий на концертах співачки всього за пару місяців, так і не потрапивши у вільний продаж.