Колесніченко назвав Євромайдан "покидьками, які прагнуть захопити владу"


Депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко назвав мітингувальників на Майдані "покидьками, які прагнуть захопити владу".

Про це він заявив на мітингу під Верховною Радою де проходить мітинг прихильників Партії регіонів на підтримку політики президента Віктора Януковича, повідомляє УНІАН.

При цьому Колесніченко висловив переконання, що всі присутні на Майдані Незалежності, підтримані як морально, так і матеріально, з боку іноземних держав.

Депутат підкреслив, що всі особи, які завдали тяжкі тілесні ушкодження співробітникам міліції під час спроб захопити адміністративні будівлі в Києві, мають бути заарештовані і притягнуті до кримінальної відповідальності.

Весь виступ Колесніченко супроводжувався криками "Ганьба!" і свистінням з боку учасників акції на підтримку євроінтеграції України, які підійшли до Верховної Ради.

30 листопада вночі "Беркут" жорстоко розігнав Євромайдан в Києві.

За словами очевидців, близько чотирьох годин ранку бійці спецпідрозділу "Беркут" штурмували кілька сот студентів, які проводили мирну акцію на підтримку євроінтеграції України.

У неділю, 1 грудня, в Україні відбулася наймасовіша акція громадянського протесту, в якій тільки в Києві взяли участь понад півмільйона осіб.

Однак провокатори влаштували сутички під адміністрацією президента, в результаті яких постраждали майже 200 учасників акції протесту і, за даними МВС, 140 правоохоронців.

При цьому під час останніх акцій протесту від рук правоохоронців постраждали більш як 40 українських та закордонних журналістів.

У понеділок, 2 грудня, акції протесту продовжилися і тривають у вівторок.