Коломиянка, яку рятувальники добу шукали в лісі, сама повернулася в санаторій


Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

18 жовтня о 18.10 год. до ПРВ Ворохта У ДСНС в області поступило повідомлення про те, що під час відпочинку в лісі поблизу с. Вороненка Яремчанської міськради не вийшла з лісу та заблукала громадянка, 49-річна жителька Коломийського району, яка спільно з 56-річним чоловіком, відпочивала в санаторії “Смерічка”. Зв’язок по мобільному телефону зі зниклою відсутній.

О 18.55 год. до місця події для проведення пошуково-рятувальних робіт направлено рятувальників пошуково-рятувального відділення (ПРВ) Ворохта. Станом на 01.00 год. 19 жовтня рятувальниками обстежено лісовий масив вздовж автомобільної дороги від смт. Ворохта до с. Вороненка, зниклу особу не знайдено, пошуково-рятувальні роботи призупинено.

З метою розширення району пошуку та нарощення сил о 05.00 год. 19.10.2019 додатково в район пошуку направлено рятувальників ПРВ Верховина, ПРВ Івано-Франківськ, 2 кінологи з собаками, 1 одиниця техніки СПРЧ АРЗ СП та квадрокоптер з пілотом від У ДСНС в області та 12 лісників. Всього до проведення пошукових робіт залучено 27 чоловік та 4 одиниці техніки.

19 жовтня о 14.40 год. туристка щодо якої здійснювалися пошукові роботи самостійно повернулася з лісової місцевості до тимчасового місця проживання, стан задовільний.