Коломийські правоохоронці виявили у водія «Мерседеса» наркотики


Працівники сектору реагування патрульної поліції Коломийського відділу під час несення служби на одній з вулиць міста зупинили автомобіль для перевірки документів і виявили у водія наркотики.

Вилучену речовину направлено  на експертизу, інформує прес-служба поліціїї в обалсті.

Під час нагляду за дорожнім рухом поліцейські зупинили на вулиці Мазепи автомобіль «Мерседес». При перевірці документів правоохоронці звернули увагу на те, що водій помітно нервує. Як виявилось, недарма: у 23-річного мешканця Коломиї  був відсутній поліс обов’язкового страхування, зате в кишені він мав поліетиленовий пакет із подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на наркотичний засіб – «марихуану».

Вилучену речовину направлено на експертизу.

Поліцейські склали на водія адміністративний протокол за ст. 126 КУпАП – за керування транспортним засобом без полісу обов’язкового страхування і відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.