Коли потрібно почати готуватися до ЗНО з англійської мови? Як зрозуміти, що вашій дитині потрібен репетитор?


Середня та старша школа - це справжнє випробування для всіх учнів, адже з'являються нові предмети, починаються перші складності та напружена підготовка до іспитів. Уроки англійської мови багатьом школярам спочатку здаються цікавими, поки справа не доходить до вирішення перших граматичних вправ.

Вивчення часів англійської, граматичні правила, тренування правильної вимови - все це стає нецікавим, а іноді і зовсім здається непотрібним. Особливо це відчувається, коли викладач англійської не використовує в роботі цікавих методів і прийомів.

Зараз при вступі в університет на деякі спеціальності обов'язковою умовою є здача ЗНО з англійської. У цьому випадку краще всього, щоб підготовку до іспиту організовували репетитори з англійської. Івано-Франківськ - місто невелике, але досить перспективне. Тут відкривається чимало організацій та підприємств, які співпрацюють з Європою та Америкою. Також Західну Україну відвідує чимало мешканців з інших країн. Тому англійська мова не стане зайвою ні для кого!

 

З якими проблемами стикають учні при підготовці до ЗНО з англійської мови? Як репетитор у Івано-Франківську може допомогти їх вирішити?

Потрібно підготуватися до ЗНО з англійської? Мрієте нарешті навчитися вільно розмовляти іноземною мовою? Хочете навчитися правильно використовувати неправильні дієслова? Вам допоможе репетитор з англійської мови! Івано-Франківськ може розраховувати на підтримку компетентних фахівців.

Найчастіше підготовка до ЗНО починається самостійно. Учні та їх батьки намагаються підтягнути знання самостійно, починають скуповувати різноманітні збірники вправ та тестових варіантів. Проте стикаються з деякими складнощами:

·      їм не вистачає часу повноцінно готуватися до ЗНО;

·      немає нікого поряд, щоб перевірити правильність припущень;

·      ні у кого запитати поради або пояснення складної теми;

·      важко самостійно скласти структурований план підготовки.

Якщо ви стикнулися з такими проблемами, то починайте займатися з приватним вчителем англійською. До речі, зовсім не обов'язково відтягувати страт занять до 11-го класу. Можна починати займатися вже в 8-9-му класі. Значно легше підготуватися за декілька років, ніж за декілька місяців до ЗНО.

 

Які переваги ви зможете оцінити в процесі занять з репетитором англійської мови в Івано-Франківську?

Регулярно займаючись з репетитором, ви зможете оцінити чимало переваг:

·      викладач орієнтований тільки на прогалини в знаннях, учень не вивчає непотрібні йому теми, як це часто трапляється на курсах;

·      учитель має досвід підготовки до ЗНО інших учнів, тому в роботі використовує тільки перевірені тестові збірки і задачники;

·      на індивідуальних заняттях англійська мова постає перед вами як дійсно цікава наука, адже репетитор використовує інноваційні методи роботи;

·      якщо ви не хочете витрачати час на дорогу, є прекрасна можливість займатися з учителем по Скайпу.

Зручно, легко і недорого, - ось головне кредо, яким послуговуються репетитори з англійської! Івано-Франківськ може обрати фахівця, який пропонує доступну вартість на свої послуги. Якщо ви порахуєте, скільки часу, сил, нервів і грошей піде на самостійну підготовку, то зрозумієте, що приватний учитель значно заощадить всі ваші ресурси! Обираючи викладача, не забувайте користуватися простим правилом: для комплексної роботи над поліпшенням успішності учня 8-9-х класів можна вибирати вчителя з досвідом від 3-5 років, а для підготовки до вступу та ЗНО - викладача зі стажем від 10 років. Ціни на послуги цих репетиторів відрізняються, враховуйте це!

 

На що звертати увагу при виборі репетитора англійської мови в Івано-Франківську?

Обираючи викладача, звертайте увагу на такі фактори:

·      чи має репетитор всі потрібні документи, що підтверджують його освіту;

·      чи вміє учитель працювати з різними віковими групами школярів;

·      чи знає викладач, як підготувати випускника до ЗНО з англійської та вступу до профільного ЗВО;

·      чи є на сторінці вчителя відгуки та рекомендації від реальних учнів;

·      чи відвідує викладач курси підвищення кваліфікації, різні семінари та вебінари.

Після того, як ви будете впевнені в кожному з цих пунктів, можете починати заняття. Чи можна бути впевненими, що відповідають усім цим критеріям репетитори? Івано-Франківськ пропонує послуги досвідчених фахівців! Заходьте на сайт BUKI та переконуйтесь у цьому!

Статтю підготувала Людмила С. репетитор англійської мови

Знайди репетитора у своєму районі на сайті: https://buki.com.ua/