"Коляда на Майзлях" та рекорди України: Куди піти цього тижня у Франківську


Колядки та фестивалі — у Франківську гучно святкуватимуть Різдво. Під час різдвяних свят в місті відбудеться безліч заходів.

Тож кореспондентка Бліц-Інфо зібрала найцікавіші події цього тижня - з 6 до 12 січня.

У середу, 8 січня о 12 годині розпочнеться фестиваль «Коляда на Майзлях». Дійство триватиме до 12 січня в церкві Царя Христа провінції Отців Василіян – на Майзлях, за адресою вул. Незалежності, 181.

Цього року фестиваль коляди стане вже одинадцятим. Повну програму заходу можете переглянути тут. А наступного дня, 9 січня о 16:00 на Вічевому майдані у рамках фестивалю відбудеться концерт учасників «Коляди на Майзлях». 

Результат пошуку зображень за запитом

З 8 до 18 січня у Франківську дітей безкоштовно навчатимуть грі на музичних інструментах. Неважливо, чи вміє ваша дитина грати на музичних інструментах — якщо їй від 8 до 14 років і вона хоче спробувати, не пропустіть нагоди потрапити на “Музичні канікули”.

Щоденно (крім неділі, 12 січня) з 10:30 до 14:00 діти переглядатимуть музичні фільми, слухатимуть цікаву музику, спробують пограти на перкусійних інструментах, візьмуть участь у майстер-класах та індивідуальних пробних уроках гри на барабанах, електронному піаніно, гітарі та джембе.

Заняття вестимуть професійні музиканти — викладачі, учасники музичних гуртів. Підходить також для дітей, які займаються в музичних школах та інших навчальних центрах.

Реєстрація обов’язкова (кількість місць обмежена). Контактний телефон: 095 564 71 27

Заняття проходитимуть в просторі ВДОМА (вул.Галицька, 29, 3 поверх)

Результат пошуку зображень за запитом

У п'ятницю, 10 січня, о  18.00 у Палаці Потоцьких «Простір Інноваційних Креацій «Палац» відбудуться різдвяні переспіви  Участь у них візьме Вокальна студія Солоспів.

Субота, 11 січня, буде багатою на рекорди. О 14:00 всіх охочих запрошують до різдвяної ходи. Учасники колядуючи йтимуть з церкви на Майзлях до Вічевого майдану. Також під час ходи встановлять рекорд - парад великих зірок. О 14.30 хода завершиться великою колядою.

Цього ж дня в Івано-Франківську спробують встановити Рекорд України з виготовлення найбільшої кількості баношу. О 15:00 на Вічевому майдні приготують популярну гуцульську страву, а опісля нею пригощатимуть усіх охочих. Готуватимуть банош 5 відомих шеф-кухарів.

Нагадаємо, наприкінці грудня на площі біля пам'ятника Івана Франка учні з 31 школи встановили рекорд «2020 новорічно-різдвяних дитячих мрій». А у неділю, 25 грудня в Івано-Франківську встановили рекорд України з наймасовішого трембітання.

Результат пошуку зображень за запитом

У неділю, 12 січня у франківському драмтеатрі пройде святковий і гала-концерт «Різдвяна історія з Тіною Кароль».

Організатори пояснюють, «Різдвяна історія з Тіною Кароль» - це проєкт, який об'єднує і дарує максимум позитиву. Метою співачки також є відродження чудових новорічних і різдвяних традицій, коли гучні дружні компанії, сім'ї збираються разом і співають колядки і щедрівки.

"Приходьте на концерт великою компанією, з друзями і рідними, і отримаєте незабутні враження! Станьте частиною чудового свята під назвою «Різдвяна історія з Тіною Кароль». Чекаємо на вас!",- йдеться в дописі.

Квитки - тут.  
Довідка - 097 374 54 94

Світлина від RIO Concert & Agency.

Читайте нас у FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!