Комісія обласної ради з питань екології


У п'ятницю, 30 листопада, о 15 год. в каб. 500 ОР відбудеться засідання постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування.

1. Про проект рішення обласної ради "Про погодження надання у користування ділянки надр з метою геологічного вивчення, нафтогазоносних надр у тому числі дослідно-промислової розробки з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) нафти, газу природного, конденсату Дихтинецької площі, шляхом продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами, що знаходиться в Верховинському районі Івано-Франківській області.

Доповідає: Андрій Пліхтяк 

2. Про проект рішення обласної ради "Про погодження надання у користування ділянок надр з метою геологічного вивчення, нафтогазоносних надр у тому числі дослідно-промислової розробки з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) шляхом продажу на аукціоні спеціальних дозволів на користування надрами, що знаходиться в  Івано-Франківській області.

Доповідає: Андрій Пліхтяк 

3. Про проект рішення обласної ради "Про непогодження надання у користування ділянки надр з метою видобування валунно-гравійно-піщаної суміші родовища Підберезьке-ІІ (Північна і Південна ділянки) шляхом продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами, що знаходиться на території Болехівської міської ради Івано-Франківської області.

Доповідає: Андрій Пліхтяк 

4. Про проект рішення обласної ради "Про внесення змін до рішення обласної ради від 16.02.2018. № 761-20/2018 "Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2018 році" (зі змінами).

Доповідає: Андрій Пліхтяк 

5. Про проект рішення обласної ради "Про звернення обласної ради щодо приведення у відповідність до частини 5 статті 46 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" постанови Кабінету Міністрів України від 30.0.502011. № 615 "Про затвердження Порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами" (зі змінами).

6. Різне. Розгляд листів та звернень.