Комісія обласної ради з питань соціально-економічного розвитку


У вівторок, 28 січня, о 14 год. в каб. 500 ОР відбудеться засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу.
  1. Про затвердження Переліку об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають приватизації у 2020 році.

Доповідає: Василь Степанович Даниш – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області

  1. Про надання фізичній особі-підприємцю Назарову Владиславу Валерійовичу згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про завершення приватизації нежитлового приміщення площею 304,4 кв. м на вул. Василя Стефаника, 2а у м. Коломиї.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про передачу на баланс та в оперативне управління нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Романа Левицького, 11а у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Перелік заходів щодо реалізації у 2020 році Комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 03.07.2015. № 1686-37/2015.

Доповідає: Володимир Миронович Стебницький – начальник управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації

  1. Календарний план заходів на 2020 рік на виконання Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2019-2020 роки.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Протокольні доручення та рекомендації надані на II пленарному засіданні 33 сесії обласної ради.

Інформує: Остап Васильович Дзеса