Комісія облради


12 червня о 13.00 год., каб. 500 відбудеться засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу

1.Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.07.2015. № 1722-36/2015 “Про перспективний план формування територій громад області” (зі змінами).

Доповідає: Богдан Миколайович Кобилянський – заступник голови обласної державної адміністрації

2. Про звіт начальника обласного комунального підприємства “Івано-Франківське обласне бюро технічної інвентаризації”.

Звітує: Василь Амброзійович Бегей - начальник обласного комунального підприємства “Івано-Франківське обласне бюро технічної інвентаризації”

3. Про продовження трудових відносин з начальником обласного комунального підприємства “Івано-Франківське обласне бюро технічної інвентаризації” В. Бегеєм.

Доповідає: Василь Степанович Даниш – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області

4. Про звіт начальника обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації”.

Звітує: Валерій Михайлович Чорний - начальник обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації”.

5. Про продовження трудових відносин з начальником обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації” В. Чорним.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

6. Про передачу в оренду земельної ділянки на вул. Гетьмана Мазепи, 14 в м. Івано-Франківську.

Доповідає: Анатолій Іванович Прокопів – начальник відділу земельних ресурсів та раціонального природокористування виконавчого апарату обласної ради

7. Про поділ земельної ділянки на вул. Ломоносова, 7 в м. Надвірній.

Доповідає: Анатолій Іванович Прокопів

8. Про надання у постійне користування земельної ділянки на вул. Січових Стрільців, 27а в м. Івано-Франківську.

Доповідає: Анатолій Іванович Прокопів

9. Про надання дозволу Національному музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Й. Кобринського на розроблення технічної документації.

Доповідає: Анатолій Іванович Прокопів

10. Про оренду у 2018 році нерухомого майна на вул. Сірика, 1а у м. Надвірній.

Доповідає: Василь Степанович Даниш 

11. Про укладення з Монастирем Святої Трійці Івано-Франківської Єпархії Української Греко-Католицької Церкви договору на безоплатне користування нерухомим майном.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

12. Про надання товариству з обмеженою відповідальністю “Карпатрембудсервіс” згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

13. Про надання підприємцю Василюк Ірині Степанівні згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

14. Про надання фізичній особі-підприємцю  Фреяку Ігорю Володимировичу згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

15. Про укладення з комунальним підприємством обласної ради з питань пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів “Пам’ять” договору на безоплатне користування нерухомим майном.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

16. Про затвердження у новій редакції Статуту комунального закладу “Прикарпатський клінічний онкологічний центр”.

Доповідає: Микола Петрович Стовбан – директор департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації

17.Про збільшення статутного капіталу та затвердження нової редакції Статуту комунального підприємства “Обласний аптечний склад”.

Доповідає: Микола Петрович Стовба

18.Про надання дозволу Комунальному підприємству “Обласний аптечний склад” на списання водонагрійних котлів.

Доповідає: Микола Петрович Стовбан

19. Про надання експертного висновку на проект регуляторного акту “Про Правила користування водними об’єктами для плавання на маломірних (малих) суднах у Івано-Франківській області”.

Доповідає: Жанна Петрівна Табанець – директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації

20. Календарний план заходів на 2018 рік на виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку області на 2018 рік.

Доповідає: Жанна Петрівна Табанець

21. Календарний план заходів на 2018 рік з виконання Програми розвитку науково-технічної та інноваційної діяльності області до 2020 року.

Доповідає: Жанна Петрівна Табанець

22. Календарний план заходів на 2018 рік на виконання Регіональної цільової програми розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській області на 2017-2018 роки.

Доповідає: Жанна Петрівна Табанець

23. Про звернення Івано-Франківської міської організації Націоналістичного Руху України до голови обласної ради щодо надання дозволу на проведення ремонтних робіт в орендованому приміщенні на вул. Незалежності, 5 у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Степанович Даниш 

24. Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Доповідає: Василь Степанович Даниш 

25. Про лист громадської організації “Івано-Франківське обласне об’єднання воїнів та інвалідів АТО” щодо звернення до Фонду державного майна України з проханням перепрофілювання лікувально-оздоровчого центру під ендокринологічний санаторій в с. Тарасівка Тлумацького району та вилучення його з переліку об’єктів незавершеного будівництва, які підлягають приватизації.

Інформує: Остап Васильович Дзеса – голова постійної депутатської комісії