Комунальна комісія облради


8 травня об 14.00 год. в 500 залі адмінбудинку відбудеться засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу
  1. Про внесення змін до плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.

Доповідає: Жанна Петрівна Табанець – директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації

  1. Про внесення змін до регіональної цільової програми “Духовне життя” на 2016-2020 роки.

Доповідає: Володимир Васильович Федорак – начальник управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації

  1. Про внесення змін до Цільової програми запобігання виникненню надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру та підвищення рівня готовності аварійно-рятувальної служби області до дій за призначенням на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 10.06.2016. № 228-5/2016, (із змінами).

Доповідає: Володимир Васильович Чернецький – начальник управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області

  1. Про затвердження нової редакції Статуту комунального підприємства обласної ради з питань пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів “Пам’ять”.

Доповідає: Василь Васильович Тимків – директор комунального підприємства обласної ради з питань пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів “Пам’ять”

  1. Про припинення (реорганізацію шляхом перетворення) комунальних закладів охорони здоров’я Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Микола Петрович Стовбан – директор департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації

  1. Про надання Ворохтянському обласному кістково-туберкульозному санаторію “Смерічка” дозволу на списання майна.

Доповідає: Микола Петрович Стовбан

  1. Про надання обласній клінічній лікарні дозволу на списання майна.

Доповідає: Микола Петрович Стовбан 

  1. Про утворення обласного комунального підприємства ”Хет-трик арена” Івано-Франківської обласної ради та затвердження його Статуту.

Доповідає: Орест Євгенійович Оклієвич – начальник управління спорту обласної державної адміністрації

  1. Про припинення діяльності Перегінської спеціальної загальнонаціональної школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Віктор Євстахійович Кімакович – директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації

  1. Про затвердження Солотвинській загальноосвітній санаторній школі-інтернату I-III ступенів Івано-Франківської обласної ради технічних документацій із землеустрою та надання земельної ділянки у постійне користування.

Доповідає: Віктор Євстахійович Кімакович – директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації

  1. Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, установ, організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Доповідає: Василь Степанович Даниш – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області

  1. 12. Про внесення змін до Методики розрахунку орендної плати за майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та пропорції її розподілу.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про передачу нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Грюнвальдській, 11 у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

  1. Про майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області – адміністративну будівлю на вул. Грушевського, 21 у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Віталій Іванович Костишин – директор комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна

  1. Про оренду приміщень адміністративних будівель на вул. Грушевського, 21, вул. Незалежності, 46, вул. Василіянок, 62а, вул. Незалежності, 5 у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Віталій Іванович Костишин

  1. Звіт про виконання фінансового плану обласного комунального підприємства “Івано-Франківське обласне бюро технічної інвентаризації” за 2018 рік.

Звітує: Василь Амброзійович Бегей – начальник обласного комунального підприємства “Івано-Франківське обласне бюро технічної інвентаризації”

  1. Про фінансовий план обласного комунального підприємства “Івано-Франківське обласне бюро технічної інвентаризації” на 2019 рік.

Доповідає: Василь Амброзійович Бегей

  1. Звіт про виконання фінансового плану обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації” за 2018 рік.

Звітує: Валерій Михайлович Чорний – в.о. начальника обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації”

  1. Про фінансовий план обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації” на 2019 рік.

Доповідає: Валерій Михайлович Чорний

  1. Про оренду майна спільної власності територіальних громад області.

Доповідає: Василь Степанович Даниш