Комунальники затіяли генеральне прибирання Івано-Франківська до Великодня


Причепури Івано-Франківськ до Великодніх свят . Таке завдання від міської влади отримали комунальні служби. Упродовж двох тижнів вони мають здійснити генеральне прибирання середмістя. А також відновити асфальтне покриття на міських вулицях.

Деякі ділянки доріг зазнали значного руйнування під час зими, а дорожнє полотно буквально «зійшло зі снігом». Ямковим ремонтом займеться Муніципальна дорожня компанія, інформує Вежа

Близько сотні двірників наведуть чистоту і порядок у пішохідних та відпочинкових зонах . Для здійснення санітарного прибирання дирекція МДК залучить додаткову спецтехніку.

За охайний стан житлових кварталів відповідають управляючі компанії. Їх зобов’язали навести лад у дворах та будинкових під’їздах. Долучитися до весняного благоустрою комунальники запрошують і тамтешніх мешканців.

Перебіг сезонного благоустрою контролюватиме спеціально створений штаб. Його очолив головний комунальник міста Михайло Смушак.

Вже цими вихідними міська влада запрошує іванофранківців на загальноміську толоку. Всіх її учасників мерія забезпечить відповідним інвентарем.