Концертний бум: Хто з музикантів незабаром приїде до Франківська


Після свят до Івано-Франківська один за одним приїдуть десяток музикантів. Тож франківці зможуть обрати концерт на будь-який смак.

Щоб ви не прогавили виступ улюбленого гурту, кореспондентка Бліц-Інфо підготувала перелік основних концертів на найближчі три місяці.

Отож, 26 січня в Івано-Франківськ з виступом приїде скрипаль-віртуоз Олександр Божик.

Масштабне музичне дійство на чолі з скрипалем-віртуозом Олександром Божиком у супроводі потужного рок-оркестру охопить увесь спектр ваших емоцій! Світові хіти, авторська музика, класика у сучасній обробці та саундтреки до кінофільмів – усе це органічно поєдналося в неймовірно-енергетичному музичному шоу, яке було занесено до «Книги Рекордів України»! 

Виступ відбудеться в Драмтеатрі. Початок о 19:00. Квитки можна придбати за посиланням.

А вже 29 січня о 19.00 год. в Івано-Франківській обласній філармонії виступить Симфонічний QUEEN.

Симфонічний оркестр GosOrchestra під керівництвом Олександра Госачінского дасть можливість івано-франківській публіці насолодитися культовими хітами британців в неперевершеному аранжуванні від Олексія Таланова. "Bohemian Rhapsody", "We Will Rock You", "We Are the Champions", "Who Wants to Live Forever" і багато інших хітів прозвучать на сцені Міського Будинку Культури.

Квитки можна придбати за посиланням.

Для шанувальників бандури, 9 лютого о 14:00 у приміщенні Музею Мистецтв Прикарпаття з сольним концертом виступить Тарас Компаніченко.

Запрошуємо Вас на сольний концерт активіста українського культурного опору, кобзаря, бандуриста і лірника, лідера гурту «Хорея Козацька» - Тараса Компаніченка.

Квитки доступні в касі музею (площа Шептицького, 8) або за телефоном: 097 657 43 15 (Юлія)

А вже 13 лютого до Івано-Франківська з концертом приїде гурт Скрябін (у супроводі оркестру).

5 років, як серед нас немає Андрія Кузьменка, проте його пісні назавжди залишились у памяті кожного з нас. 

Солістом виступить Юрій Юрченко - легенда вітчизняної музики 90-х, вокаліст гурту "Yourcash", фіналіст ТВ-шоу "Х-Фактор", заслужений артист України!

Улюблені пісні "Скрябін" ("Старі фотографії", "Мовчати", "Люди як кораблі", "Спи собі сама"), які увійшли в золоту колекцію української музики, можна буде почути у новому симфонічному звучанні. А на великих екранах будуть транслюватися історії із життя Андрія Кузьменка.

Концерт розпочнеться в обласному драмтеатрі о 19.00 год. Квитки за посиланням.

З нагоди дня закоханих, 15 лютого до Франківська з концертом приїдуть Lords of the Sound.

О 19:00 у Франківському драмтеатрі розпочнеться святкова програма «Love Story». Lords of the Sound влаштують для вас справжній симфонічно-романтичний вечір!

Традиційно найвідоміший український оркестр буде пестити ваш слух мелодійними, чуттєвими хітами світової музики з репертуару Ed Sheeran, Whitney Houston, Gloria Gaynor, Sting та ін.., а також саундтреками з найромантичніших кінофільмів:
Майстер і Маргарита, Зоряні війни, Сутінки, Титанік, Привід Опери, Ромео та Джульєтта, Амелі, Мулен Руж, Запах жінки, La La Land, Багряний пік та ін..

А особливим дарунком для закоханих - стане спеціальна частина шоу - GOLDEN ROMANTIC HITS!

Квитки за посиланням.

23 лютого до Івано-Франківська з новою музичною програмою приїдуть ДахаБраха.

ДахаБраха стали справжнім музичним феноменом. Ви чули їхні пісні в саундтреку популярного американського серіалу «Фарго», в рекламі Девіда Бекхема — профільні ЗМІ охоче висвітлюють всі перемоги колективу на світовій сцені. Ще жодна група так філігранно і сучасно не розпоряджалася українським фольклором.

Це нове слово в історії світової музики — ще ніхто так красиво і дзвінко не звертався до людської підсвідомості і не витягав назовні все найпрекрасніше, що є в українській культурній спадщині.

Квитки за посиланням.

Вже за кілька днів, 27 лютого, в Івано-Франківську відбудеться концерт групи Бумбокс у рамках наймасштабнішого всеукраїнського туру на підтримку альбому «Таємний код». ​

Цей альбом вартий того, щоб почути його в живу. Концерт презентація нового альбому.

Гурт Бумбокс більше 15-ти років тішить своїх прихильників потужними піснями. За цей час музиканти стали ще глибше і майстерніше, а енергетика пісень ще більше зросла. Чого варті лише перші три пісні з нового альбому, які вже потрапили у ротацію: «Твій на 100%», «Безодня» і «Таємний код: Рубікон». А що ж буде далі? Далі буде ще крутіше! ​

​Купуйте квитки на сайті KARABAS.COM та в касах міста.

В перший місяць весни, 13 березня, до Франківська з концертом приїде гурт Лінія Маннергейма.

Гурт вперше їде з великим сольним концертом в Івано-Франківськ, аби презентувати студійний альбом "Конфіскат". Прем'єру цього проекту Франківськ почув на фестивалі PORTO FRANKO ще влітку 2018 року, і нарешті прийшов час для великого повернення.

"Конфіскат" - перша повномасштабна робота від Лінії. До нього увійшли речі з двох попередніх міні-альбомів "Де твоя лінія?" та "Бої без правил", а також зовсім свіжі треки. Прикметно, що гроші на запис музикантам зібрали слухачі після оголошення в соціальних мережах. Необхідну для запису суму було зібрано всього за кілька годин. Тож, харків'яни з чистим серцем презентують у березні свій "народний" альбом, вирушаючи в турне містами України.

В Івано-Франківську сольник Лінія Маннергейма відбудеться в невипадковому місці - в атмосферному залі Просвіта Прикарпаття, який в цей вечір звучатиме та світитиметься дещо по-новому. Органічно, але по-новому.

Квитки можна придбати за посиланням.

29 березня в Concert Hall Platinum відбудеться концерт гурту MOTANKA.

Переможці світового метал-батлу WACKEN Open Air 2018 та підписанти Napalm Records гурт MOTANKA презентують дебютний альбом 29 березня у у клубі PLATINUM.

MOTANKA грають в жанрі містичний метал, використовуючи сучасну електроніку та стародавні українські інструменти, такі як окарина, цимбали та горловий спів.

Їхня музика вводить глядачів в своєрідний транс та переносить у новий вимір. Це музика, якої ви не чули раніше і яка підкорить вас з перших нот !


Квитки за посиланням.