Конфлікт між відпочивальниками та працівником Буковелю переріс у бійку


Минулої доби між працівником курорту «Буковель» та відпочивальниками виник конфлікт, який переріс у бійку. Внаслідок чого 31-річного потерпілого доставлено до лікувального закладу із тілесними ушкодженнями у вигляді забійних ран голови та крововиливом.

Сьогодні вранці від медпрацівників Надвірнянської районної лікарні надійшло повідомлення до Яремчанського відділення поліції про те, що до них на лікування з  тілесними  ушкодженнями  доставлено 31-річного жителя Волинської області, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Виїздом на місце події слідчо-оперативною групою встановлено, що інцидент трапився близько 1-ої години ночі на території курорту «Буковель». Потерпілий ішов разом зі своїми товаришами та зустрівся з компанією молодих чоловіків, як пізніше з’ясували, відпочивальниками з Хмельниччини. Між ними виник спочатку словесний конфлікт, відтак бійка. Як наслідок –  потерпілий отримав тілесні ушкодження, а вже вранці його доправили до районної лікарні, а пізніше – до обласної.

Поліція встановила осіб, причетних до вчинення бійки. Їх дії кваліфіковано як вчинення кримінального правопорушення за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України.

На цей час зловмисники спілкуються зі слідчими.

За вказані дії їм загрожує покарання у вигляді обмеження волі до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.  

До теми: На Буковелі охорона жорстоко побила сина депутата Чернігівської облради