Конкурсна комісія визначилася із директором для франківського садочка "Солов’ятко"


Відбулося друге засідання конкурсної комісії з відбору претендентів на заміщення вакантної посади керівника ДНЗ №32 «Солов’ятко» Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області.

У вівторок, 9 квітня відбулося друге засідання конкурсної комісії з відбору претендентів на заміщення вакантної посади керівника ДНЗ №32 «Солов’ятко» Івано-Франківської міської ради. Про це йдеться на сторінці Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

Відповідно до рішення першого засідання конкурсної комісії (протокол № 1/96-р від 08.04.2019р.) претендент на заміщення вакантної посади керівника ДНЗ №32 «Солов’ятко» Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області Атаманчук Мар’яна Василівна, в.о.завідувача ДНЗ №32 «Солов’ятко», відповідає вимогам, зазначеним у «Положенні про порядок призначення на посаду керівників навчальних закладів Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області», затвердженого рішенням 8 сесії сьомого демократичного скликання від 21.10.2016р. № 272-8 та допущена до співбесіди у формі захисту перспективного плану розвитку навчального закладу.

Учасниця конкурсу представила свій проект перспективного плану розвитку ДНЗ №32 «Солов’ятко» Івано-Франківської міської ради.

За результатами відкритого голосування конкурсна комісія ухвалила рішення: рекомендувати Департаменту освіти та науки укласти контракт з визначеним конкурсною комісією претендентом на заміщення вакантної посади керівника ДНЗ №32 «Солов’ятко» Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області Атаманчук Мар’яною Василівною (протокол № 2-96-р від 09.01.2019р.).