Кошулинський у Коломиї розповів, як здобути перемогу у війні з Московією


23 лютого 2019 року кандидат у президенти від об’єднаних сил націоналістів Руслан Кошулинський з передвиборчою програмою провів зустрічі на Івано-Франківщині. Зокрема, свободівець зустрівся з громадою Коломиї.

Слід зауважити, на розмову з кандидатом на пост глави держави до коломийського театру прийшло кілька сотень людей. А розпочали зустріч з виконання українського славню та хвилини мовчання за Героями Небесної сотні та українськими захисниками, що віддали своє життя в українсько-російській війні, передає прес-служба обласного осередку..

Опісля кандидат у президенти від об’єднаних сил націоналістів представив себе громаді, розповів про сім’ю, кар’єру та здобутки. Потім перейшов до ключових засад своєї «Програми докорінних перетворень».

“Перш за все потрібно встановити справедливий мир в Україні. Важливий чинник – це ідеологія. Чинна влада дозволяє собі під час воєнного стану закордонний відпочинок, проведення фестів, а тим часом на Донбасі ворог продовжує ідеологічну антиукраїнську пропаганду. В таких умовах навряд чи можна розраховувати на наближення нашої перемоги”, – наголосив Руслан Кошулинський

Також, на запитання із зали Кошулинський розповів, як бачить завершення війни з Московією та подальші стосунки з сусідом-агресором.

“Московія – дуже потужний ворог, який має ядерну зброю, 150 мільйонів населення, космічні війська та величезний військовий бюджет – $70 мільярдів проти наших $3 мільярдів. Я думаю, кожен усвідомлює, що Кремлю не потрібен окремо Крим чи Донбас – їм потрібна вся Україна. Бо їхні імперські амбіції прагнуть відновити кордони радянського союзу. Тому, щоб перемогти, нам потрібно протидіяти Московії комплексно: військовим, дипломатичним, економічним й ідеологічним шляхами. Бо лише відчувши силу москаль не буде лізти на нашу землю”, – впевнений націоналіст.

Водночас коломияни цікавились у націоналіста його першочерговими кроками на посаді, позицією щодо реформ у медицині, суддівській та правоохоронній системі, підтримці молодих сімей та середнього бізнесу, власністю на землю.

“В Україні залишилися всього 26% земель сільськогосподарського призначення в державній власності. В жодному разі не можемо допустити розпродажу цих земель. В розвинених країнах, наприклад у Канаді, 80% землі належить державі, в Ізраїлі – 100%. Таких чорноземів, як у нас, немає в жодній країні, а ціна за гектар – одна з найнижчих. Планета стоїть перед продовольчою проблемою. Всі розуміють, чому теперішня влада виступає за продаж українських земель сільськогосподарського призначення. Тому вкрай необхідно, щоб українці, які мають паї, або мали можливість передавати цю землю у спадок, або мали змогу продати їх лише державному земельному банку”, – наголосив Руслан Кошулинський.

Окрім того, націоналіст наголосив на потребі деолігархізації та реальної люстрації влади й силових структур.

Свободівець згадав й про велику українську біду – масовий виїзд закордон у пошуках кращої долі. На думку кандидата на пост глави держави, необхідно створити українським заробітчанам умови для повернення на Батьківщину, а зароблені ними гроші та майно вважати інвестиціями й не оподатковувати. Також здійснювати державний захист українців за кордоном. Тоді українці зможуть повернутись додому, бо розумітимуть, що їх тут чекає.