Косівського поліцейського-хабарника взяли під варту з можливістю застави


У п'ятницю 19 січня 2018 року, до Івано-Франківського міського суду, для визначення міри запобіжного заходу було доставлено інспектора сектору реагування патрульної поліції № 2 Косівського ВП ГУ НП в Івано-Франківській області старшого лейтенанта поліції, 1987 року народження, якого підозрюють у вчинені злочину передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище )

Судом було встановлено, що вказана особа напередодні вимагала від одного із жителів Івано-Франківської області грошові кошти у сумі 12 тисяч гривень, за не притягнення останнього до адміністративної відповідальності.

Вказані кошти потерпілий передав підозрюваному у три прийоми, під час останньої їхньої зустрічі, поліцейського було затримано правоохоронцями.

"Оцінивши надані докази та заслухавши позиції сторін по справі, Івано-Франківський міський суд ухвалив застосувати щодо підозрюваного 1987 року, міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Оскільки злочин, у якому підозрюють вказану особу, носить ненасильницький характер, то згідно закону, судом також було визначено альтернативний запобіжний захід у вигляді грошової застави". - інформує прес-служба міського суду.

До теми: На хабарі у Косові затримали поліцейського