Кращий порадник і помічник для сучасної жінки


Не секрет, що жіноче щастя багато в чому залежить від стану її здоров'я. Адже для більшості воно полягає в здатності завагітніти, виносити дитину, народити.

Жіноче здоров'я, здоров'я майбутньої матері, вимагає особливо дбайливого відношення. Від здоров’я жінки залежить здоров’я наступних поколінь і як наслідок, здоров’я нації в цілому.

Проте, багато жінок в турботі про своє здоров'я роблять одну й ту саму помилку - коли починаються проблеми, вони не звертаються до лікаря, а поспішають до подруг та інтернет-ресурсів і випробовують на собі все, що ті порадили. Чи то страх, чи то комплекси примушують поводитися саме так, а не правильно. Марно сподіватись, що будь-яке захворювання можна вилікувати самостійно. Самолікування, навіть якщо відчутне вдаване полегшення, може обернутися тяжкими наслідками. Головне правило для жінки, яка дорожить собою, - кращий порадник і помічник в проблемах з жіночим здоров'ям —  тільки гінеколог.

Завдання лікаря-гінеколога не просто лікувати, а піклуватися й оберігати здоров’я жінки. Та часом буває дуже важко знайти хорошого лікаря, у якого можна було б отримати і сучасне лікування, і бажане відношення. Завітайте до медичного центру  «Оксфорд Медікал» і у Вас більше не буде необхідності шукати гідного фахівця. Наші спеціалісти – саме ті, кого Ви шукали.

Високий професійний рівень, використання новітніх технологій та методик, індивідуальний підхід – ось головні принципи нашої роботи.

 Спектр проблем, які ми допоможемо подолати, досить широкий.

Вам потрібна допомога фахівця – не відкладайте візит до лікаря-гінеколога медичного центру «Оксфорд Медікал»: тут вдало поєднані найкращі традиції вітчизняної медицини та європейський досвід. Досвідчений спеціаліст, що знає свою справу, проведе повне обстеження, визначить проблему та запропонує комплексне її вирішення. Крім того, консультація фахівця поверне Вам впевненість у собі и позбавить від зайвих турбот.

Гінекологія на сьогоднішній день вважається розвиненою галуззю медицини, тому сучасна жінка має можливість стежити за станом свого організму і дбати про здоров’я майбутніх дітей. В арсеналі лікарів медичного центру «Оксфорд Медікал» є методи лікування гінекологічних захворювань різних стадій, однак не варто затягувати із зверненням до лікаря. Не зайвим буде і регулярний профілактичний огляд – консультаційний візит до професіонала раз на півроку допоможе запобігти небажаним наслідкам, своєчасно виявити безсимптомне захворювання.  

Медичний центр «Оксфорд Медікал»

м. Івано-Франківськ, вул. Василіянок 1, вул. Незалежності 93а

тел.: 067 3 777 299, 050 3 777 299

На правах реклами