Красень з Прикарпаття стане суддею у проекті "Модель XL"


Канал «1+1» розпочав зйомки другого сезону проекту «Модель XL». Суддями нового сезону шоу стануть судді минулого – Катерина Осадча, Тетяна Мацкевич і Андре Тан.

Але цього разу до них приєднається і Богдан Юсипчук, актор театру і кіно, а також володар титулу «Найкрасивіший чоловік» за версією конкурсу Mister Sea World 2018.

Як відомо, красень Богдан Юсипчук родом з Косівщини.

Цього року в кастингу на другий сезон проекту взяло участь 2300 жінок і навіть кілька чоловіків із України, Іспанії, Ізраїлю, Польщі, Канади, Молдови, Чехії, Грузії, Білорусі та Казахстану. Чоловіки і дівчата з пишними формами знову готові руйнувати стереотипи про модельний бізнес і доводити, що краса буває різною.

Відібрані на кастингу учасники шоу візьмуть участь у низці випробувань під наглядом суворого журі, яке не тільки судитиме їх, а й допомагатиме їм позбуватися комплексів.

Дозіркового складу журі в цьому сезоні увійшли відома латвійська plus size-модель Тетяна Мацкевич, український дизайнер Андре Тан, що вперше представив колекцію на моделях «плюс» у рамках української тижні моди, і колишня модель, а нині телеведуча «Світського життя» і «Голосу країни» Катерина Осадча.

Вперше суддею проекту «Модель XL» стане зірка двох сезонів фільму «Мухтар», серіалу «Господиня» і фільму «Тіні незабутіх предків» Богдан Юсипчук. Актор також є володарем титулу «Найкрасивіший чоловік» за версією конкурсу Mister Sea World 2018, тому про моделінг знає не з чуток.