Красуня з Калуша позмагається за корону Miss Travel Ukraine


Національний туристичний оператор Travel Professional Group з турботою про красу в 2017 році представив на українському туристичному ринку унікальний проект – «Miss Travel Ukraine».

За словами організаторів, основною місією конкурсу є розвиток туризму в Україні та визнання краси жінок, які працюють у туристичній сфері.

"Учасниці конкурсу – це не просто красиві українки, це люди, які внесли свій незаперечний внесок в розвиток туристичної галузі країни, адже кожна з них є прекрасною представницею туристичної компанії", - йдеться на сайті організаторів.

У 2019 році фінал конкурсу відбудеться у Туреччині. Серед фіналісток незабутню подорож до сонячної Туреччини, відпочинок в розкішних готелях і участь у фіналі наймасштабнішого конкурсу краси серед представниць туристичної галузі отримала предсставниця Калуша Наталя Солоджук.

"Мене звуть Наталія, мені 25 років. Я є різностороння розвинена особистість. У мене є чимало занять, які мене захоплюють. Я є засновником туристичної компанії «Маріанна Тур». У туризмі працюю 5 років. Люблю подорожувати, займаюсь спортом, цікавлюсь кулінарією та розвитком ресторанного бізнесу",- розповідає про себе дівчина.

Тож вже наприкінці квітня Наталія позмагається за Корону Miss Travel Ukraine 2019 і 5000 доларів.