Круглий стіл «Підвищення конкурентоспроможності регіону»


15 лютого о 10:00 год. за адресою вул.Чорновола,88 (офіс "Агенти змін") запрошуємо приєднатись до відеоконференції зустрічі фахівців економічного розвитку Івано-Франківської області «Підвищення конкурентоспроможності регіону».

Круглий стіл організовують спільно Проектно-освітній центр «Агенти змін» Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника, Регіональна експертна спільнота Всеукраїнської мережі фахівців і практиків з регіонального та місцевого розвитку РЕГІОНЕТ в Івано-Франківській області та проект Фундації канадських муніципалітетів і Уряду Канади «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС/PLEDDGE).

Серед учасників заходу офісу «Агенти змін» – ректор університету Ігор Цепенда, головний експерт з міжвідомчої співпраці та економічного розвитку Проекту ПРОМІС Олександр Ігнатенко, координатор Всеукраїнської мережі фахівців і практиків з регіонального та місцевого розвитку РЕГІОНЕТ Олександр Дудка, керівник Проектно-освітнього центру «Агенти змін» Світлана Кропельницька, представники Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій та Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Івано-Франківської  міської ради, а також інституцій, установ, організацій регіонального та місцевого розвитку, зокрема, Центру розвитку місцевого самоврядування, Агенції регіонального розвитку Івано-Франківської області, Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України, ГО «Центр муніципального та регіонального розвитку – Ресурсний центр», ін.

На порядку денному – розробка стратегій регіонального, місцевого розвитку на новий програмний період з врахуванням напрямів смарт-спеціалізації регіону, ключові аспекти фінансового та інституційного забезпечення проектів регіонального розвитку, роль фахівців з місцевого економічного розвитку Івано-Франківської області, в т.ч. мережі РЕГІОНЕТ для підвищення конкурентоспроможності регіону, формування проектних команд, питання синергії співпраці Агенцій регіонального розвитку, Мінрегіону і Мінекономрозвитку для створення на базі Агенції регіонального розвитку Івано-Франківської області «єдиного вікна» сприяння місцевому економічному розвитку та підтримки бізнесу тощо.

Окрему увагу буде приділено питанню другого конкурсу проектів регіонального розвитку за секторальної бюджетної підтримки Євросоюзу.