«Кухня маркетингу» готує профі


Незабаром розпочне свою діяльність перша школа інтернет-маркетингу у нашому місті – «Кухня маркетингу». Проект буде цікавим не тільки для молоді та людей, які шукають нові можливості для розвитку своїх ідей. Корисним він буде і для тих, хто вже має певний досвід у цій сфері.

Ідея створення такого курсу виникла в організаторів – рекрутингового агентства «А-Простір» і компанії «Експера» – через величезний попит на знання, пов’язані з презентацією та популяризацію продукту, послуг чи ідей в інтернет-просторі, а також браком кваліфікованих кадрів в Івано-Франківську.

Щоб дізнатися більше про цю ініціативу, пропонуємо відвідати презентацію «Кухні маркетингу», заплановану на 18:00 3 листопада в готелі "Станіславів" (вхід вільний).

Вечір обіцяє бути цікавим, адже можна буде особисто познайомитись із лекторами школи. Вони поділяться досвідом своїх найцікавіших проектів, розкажуть про популярність інтернет-маркетологів на ринку праці та можливості застосування нових отриманих знань. Окрім того, на зустрічі буде презентовано програму навчального курсу. Навчання в «Кухні маркетингу» розпочинається 11 листопада (вісім лекцій 2 рази на тиждень; з 18:30 до 20:15).

На презентацію можна записатися за телефонами: 095 4492928, 099 7505575, 067 3065123, по е-мейлу marketing@experadev.com, на сторінках школи в соцмережах https://www.facebook.com/webosvita та http://vk.com/marketingkitchen, а також за адресою: вул. Чорновола 7, офіс 211.